Maksu – ja peruutusehdot

Huomaathan, että soittotunnin tai esiintymisen tilaus on sitova, olemme varanneet aikaamme ohjelmistonne harjoitteluun ja opetustyöhön. Lähetämme tilauksesta vahvistusviestin antamaanne osoitteeseen.

Esiintymisen voi perua maksutta kuukautta (30 pv) ennen tilaisuuden alkamista tämän jälkeen sen voi yrittää esteen sattuessa siirtää myöhemmäksi.

Yksittäisen soittotunnin voi perua 1 (1) vuorokautta ennen soittotunnin alkua.

Useamman soittotunnin paketin tilaus on sitova, eikä pakettia voi peruuttaa. Yksittäisen soittotunnin voi esteen sattuessa yrittää siirtää jollekin toiselle päivälle samalla viikolla, mutta. Käyttämättöimä tunteja ei hyvitetä rahallisesti.

Äkillisen sairastumisen, tapaturman tai muun vakavan henkilökohtaisen tapahtuman johdosta voidaan erillisen selvityksen perusteella näistä maksuista luopua.

Peruutus on tehtävä puhelimitse tai kirjallisena, katso yhteystiedot

Musiikki Ylinen laskuttaa voimassa olevilla hinnoilla tai erillisen tarjouksen perusteella määritetyillä hinnoilla, maksuaika on 14 päivää netto. Ilmoittautumisen yhteydessä on annettava laskutuksessa tarvittavat yhteystiedot. Musiikkiesityksitä ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa. Soitonopetuksen hinnat sis alv. 24%